Uutiset

Jussi Tapola A-maajoukkueen valmennukseen kaudelle 2017-18

Jussi Tapola A-maajoukkueen valmennukseen kaudelle 2017-18

Tapparan päävalmentajan paikalta seuran urheilu- ja kehitysjohtajaksi siirtynyt Jussi Tapola ja Kärppien päävalmentajana tulevalla kaudella toimiva Mikko Manner liittyvät mukaan Lauri Marjamäen johtamaan A-maajoukkueen valmennusryhmään kaudella 2017-18.

Manner oli A-maajoukkueessa mukana jo keväällä 2017. Tapparan kahteen peräkkäiseen mestaruuteen ja kolmeen finaalipaikkaan valmentaneella Tapolalla on puolestaan kokemusta maajoukkuetoiminnasta nuorisomaajoukkueiden puolelta.

Jukka Lohva jatkaa A-maajoukkueen joukkueenjohtajana, muut Leijonien valmennus- ja johtoryhmän jäsenet julkistetaan alkusyksyn aikana.

A-maajoukkueen kausi käynnistyy marraskuun isänpäiväviikonloppuna Helsingin Hartwall Arenassa pelattavalla Karjala-turnauksella, jossa ovat tänä vuonna mukana Suomen, Ruotsin, Tshekin ja Venäjän lisäksi myös Kanada ja Sveitsi. Joulukuussa edessä on Venäjän EHT-turnaus, helmikuussa PyeongChangin olympialaiset ja huhtikuussa osana MM-leiritystä Euro Hockey Challenge -ottelut Valko-Venäjää ja Latviaa vastaan sekä Tshekin ja Ruotsin EHT-turnaukset. Vuoden 2018 miesten MM-kisat pelataan toukokuussa Tanskassa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>