Uutiset

Jussi Tapola A-maajoukkueen valmennukseen kaudelle 2017-18

today28.6.2017

share close

Tapparan päävalmentajan paikalta seuran urheilu- ja kehitysjohtajaksi siirtynyt Jussi Tapola ja Kärppien päävalmentajana tulevalla kaudella toimiva Mikko Manner liittyvät mukaan Lauri Marjamäen johtamaan A-maajoukkueen valmennusryhmään kaudella 2017-18.

Manner oli A-maajoukkueessa mukana jo keväällä 2017. Tapparan kahteen peräkkäiseen mestaruuteen ja kolmeen finaalipaikkaan valmentaneella Tapolalla on puolestaan kokemusta maajoukkuetoiminnasta nuorisomaajoukkueiden puolelta.

Jukka Lohva jatkaa A-maajoukkueen joukkueenjohtajana, muut Leijonien valmennus- ja johtoryhmän jäsenet julkistetaan alkusyksyn aikana.

A-maajoukkueen kausi käynnistyy marraskuun isänpäiväviikonloppuna Helsingin Hartwall Arenassa pelattavalla Karjala-turnauksella, jossa ovat tänä vuonna mukana Suomen, Ruotsin, Tshekin ja Venäjän lisäksi myös Kanada ja Sveitsi. Joulukuussa edessä on Venäjän EHT-turnaus, helmikuussa PyeongChangin olympialaiset ja huhtikuussa osana MM-leiritystä Euro Hockey Challenge -ottelut Valko-Venäjää ja Latviaa vastaan sekä Tshekin ja Ruotsin EHT-turnaukset. Vuoden 2018 miesten MM-kisat pelataan toukokuussa Tanskassa.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%