Uutiset

Puukotus Hämeenkadulla - poliisi pyytää havaintoja tapahtuneesta

Puukotus Hämeenkadulla - poliisi pyytää havaintoja tapahtuneesta

Keskiviikkona 28.6.2017 aamuyöllä puoli kolmen aikaan Tampereella Hämeenkadun ja Pellavatehtaankadun (H&M-liikkeen) kulmauksessa tapahtui puukotus. Puukotuksen uhriksi joutui vuonna 1989 syntynyt mies. Uhri sai hengenvaarallisia vammoja, mutta hänen tilansa on vakaa.

Poliisi on ottanut teon johdosta kaksi henkilöä kiinni, joiden osuutta tekoon selvitetään. Tekoa tutkitaan tapon yrityksenä.

Poliisi kaipaa havaintoja tapaukseen liittyen, jotka voisivat auttaa rikoksen selvittämisessä. Tapahtumapaikalla oli useita henkilöitä, jotka viittelöivät poliisille, mutta poliisilla ei ollut mahdollisuutta puhuttaa heitä. Näitä henkilöitä pyydetään myös ilmoittautumaan poliisille. Poliisin tavoittaa virka-aikaan numerosta 0295 445 890. Jos numeroon ei vastata, voit jättää yhteystietosi. Vihjeitä voi jättää myös sähköpostiin vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>