Uutiset

Potkonen ja Lehtonen iskivät turnausvoitot Saksassa

today3.7.2017

share close

Kuva: Suomen Nyrkkeilyliitto[/caption]

Naisten nyrkkeilyn maajoukkue iski vakuuttavasti Saksan Bensheimissä 30.6.-2.7. käydyssä turnauksessa. Suomen ykkösiskijä Mira Potkonen kohtasi finaalissa Saksan Marie Retzerin. Tampereen Voimailuseuraa edustava Potkonen jatkoi hyviä otteitaan ja voitto sarjan 60 kiloa loppuottelussa irtosi kaikin tuomariäänin.

Toinen suomalainen sarjavoittaja Saksassa oli Akaan Iskun Satu Lehtonen, joka kohtasi sarjan 48 kiloa loppuottelussa Unkarin Zsófia Papin. Lehtonen iski vahvasi ja ottelu päättyi kolmannessa erässä kehätuomarin keskeytyksellä.

Seuraavaksi Suomen naisten maajoukkue leireilee Ranskassa heinäkuussa valmistautuen Italian Casciassa käytäviin Euroopan Unionin mestaruuskilpailuihin. Kilpailuihin on nimetty neljän nyrkkeilijän joukkue: 48 Satu Lehtonen, Akaan Isku, 54 Marjut Lausti, Tampereen Työväen Nyrkkeilijät, 60 Mira Potkonen, Tampereen Voimailuseura, 75 Elina Gustafsson, Tampereen Voimailuseura.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%