Potkonen ja Lehtonen iskivät turnausvoitot Saksassa

Kuva: Suomen Nyrkkeilyliitto

Naisten nyrkkeilyn maajoukkue iski vakuuttavasti Saksan Bensheimissä 30.6.-2.7. käydyssä turnauksessa. Suomen ykkösiskijä Mira Potkonen kohtasi finaalissa Saksan Marie Retzerin. Tampereen Voimailuseuraa edustava Potkonen jatkoi hyviä otteitaan ja voitto sarjan 60 kiloa loppuottelussa irtosi kaikin tuomariäänin.

Toinen suomalainen sarjavoittaja Saksassa oli Akaan Iskun Satu Lehtonen, joka kohtasi sarjan 48 kiloa loppuottelussa Unkarin Zsófia Papin. Lehtonen iski vahvasi ja ottelu päättyi kolmannessa erässä kehätuomarin keskeytyksellä.

Seuraavaksi Suomen naisten maajoukkue leireilee Ranskassa heinäkuussa valmistautuen Italian Casciassa käytäviin Euroopan Unionin mestaruuskilpailuihin. Kilpailuihin on nimetty neljän nyrkkeilijän joukkue: 48 Satu Lehtonen, Akaan Isku, 54 Marjut Lausti, Tampereen Työväen Nyrkkeilijät, 60 Mira Potkonen, Tampereen Voimailuseura, 75 Elina Gustafsson, Tampereen Voimailuseura.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>