Uutiset

Kirkkarit käyntiin jo 136:tta kertaa

Kirkkarit käyntiin jo 136:tta kertaa

136:nnet Aitoon Kirkastusjuhlat alkavat lauantaina.

Aitoon VPK:n järjestämät koko perheen festivaalit ovat maamme vanhimmat. Pitkä historia näkyy tämän vuoden juhlilla, kun sunnuntaina festivaalien kahdella lavalla nähdään Suomirockin ja -iskelmän legendoja Suomen 100-vuotisen itsenäisen taipaleen kunniaksi. Festivaalissa nähdään mm. Agents ja Vesa Haaja, Popeda ja Hurriganes sekä mm. Robin, Ellinoora ja Juha Tapio.

Kirkastusjuhlille odotetaan aiempien vuosien tapaan noin 10 000 kävijää. Tänä vuonna Kirkastusjuhlilla otetaan käyttöön asiointia nopeuttava maksuranneke. Kirkastusjuhlat on Suomessa ensimmäinen festivaali, jossa uusi maksutapa otetaan käyttöön.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>