Uutiset

Naistenlahden uudet rampit ja kiertoliittymä avataan perjantaina

Naistenlahden uudet rampit ja kiertoliittymä avataan perjantaina

Tampereen rantaväylän tunnelin Naistenlahden pohjoinen kiertoliittymä ja rampit valmistuvat edellä aikataulustaan. Naistenlahden pohjoinen kiertoliittymä ja rampit avataan yleiselle liikenteelle perjantaina 7. heinäkuuta.

Kiertoliittymästä valmistuu myös katuyhteys kiertoliittymän ja Tampellan Esplanadin välille. Kevyenliikenteen sillan (S10) avauduttua liikenteelle, myös kevytliikenne pääsee nyt suoraan Rauhaniemeen Ranta-Tampellan läpi.

Rantatunnelin Naistenlahden päässä jäävät rakenteille ainoastaan Ratapihankadulta idän suuntaan johtava ramppi sekä toistaiseksi yksisuuntaisena liikennöitävä Parantolankatu. Ajoyhteys avataan viikolla 35, jolloin myös Parantolankatu muutetaan jälleen kaksisuuntaiseksi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>