Uutiset

Naistenlahden uudet rampit ja kiertoliittymä avataan perjantaina

today4.7.2017

share close

Tampereen rantaväylän tunnelin Naistenlahden pohjoinen kiertoliittymä ja rampit valmistuvat edellä aikataulustaan. Naistenlahden pohjoinen kiertoliittymä ja rampit avataan yleiselle liikenteelle perjantaina 7. heinäkuuta.

Kiertoliittymästä valmistuu myös katuyhteys kiertoliittymän ja Tampellan Esplanadin välille. Kevyenliikenteen sillan (S10) avauduttua liikenteelle, myös kevytliikenne pääsee nyt suoraan Rauhaniemeen Ranta-Tampellan läpi.

Rantatunnelin Naistenlahden päässä jäävät rakenteille ainoastaan Ratapihankadulta idän suuntaan johtava ramppi sekä toistaiseksi yksisuuntaisena liikennöitävä Parantolankatu. Ajoyhteys avataan viikolla 35, jolloin myös Parantolankatu muutetaan jälleen kaksisuuntaiseksi.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%