Uutiset

Aikakoneen Sani juontamaan ysäriohjelmaa SUN Radioon!

Aikakoneen Sani juontamaan ysäriohjelmaa SUN Radioon!

Aikakone-yhtyeestä tuttu Saija ”Sani” Aartela tekee heinäkuussa uuden aluevaltauksen, kun hän aloittaa oman musiikkiohjelmansa tamperelaisen SUN Radion taajuuksilla. Keskiviikkoisin kuultava kaksituntinen Tähtikaaren taa -ohjelma on saanut nimensä Aikakoneen hittikappaleesta.

Ohjelmassa kuullaan 90-luvun pop- ja diskomusiikin helmiä. Sani kutsuu joka viikko studioon mielenkiintoisen artistivieraan, jonka kanssa tarinoidaan musiikin lomassa ja vastaillaan kuuntelijoiden kysymyksiin. Ensimmäisessä, keskiviikkona 12.7. klo 18 kuultavassa jaksossa vieraana on Movetron-yhtyeen Päivi Lepistö.

Sani ottaa radiotyön haasteen vastaan innoissaan. ”Melkein kaikkea on tullut uran aikana tehtyä, mutta radiojuontaminen on minulle uutta”, Sani kertoo. ”On aivan mahtavaa kutsua vanhoja tuttuja vieraaksi ja muistella heidän kanssaan menneitä ja miettiä tulevia. Tarinoita riittää ja tietenkin myös hyvää musiikkia.”

Sanin ohjelma tuo SUN Radion ohjelmakarttaan raikkaan tuulahduksen kahden vuosikymmenen takaa. ”Meiltä toivotaan paljon yhdeksänkymmentäluvun popmusiikkia”, kertoo Radio SUN Oy:n toimitusjohtaja Sammo Hyttilä. ”Sani jos kuka on oikea henkilö kertomaan tarinoita musiikkimaailman huipulta niin 90-luvulta kuin tämänhetkisenkin ysäribuumiin osalta. Voidaan varmasti sanoa, että hän on todellinen suomalaisen ysäripopin kuningatar”, Hyttilä toteaa.

Kahden tunnin mittainen Tähtikaaren taa –ohjelma on kuultavissa joka keskiviikko kello 18. Tämän lisäksi jaksot uusitaan seuraavana viikonloppuna kahteen otteeseen. Ohjelmaa voi kuunnella SUN Radion kuuluvuusalueella Pirkanmaalla, Hämeenlinnan seudulla ja Pohjois-Satakunnassa sekä myös nettiradion tai radiot.fi –applikaation avulla muuallakin. Jaksot ovat kuunneltavissa myöhemmin osoitteessa radiosun.fi/podcastit.

Lähetä kysymys ohjelmaan tästä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>