Uutiset

Tampereella ja Nokialla tutustutaan kaupunkien historiaan ja kulttuuriin

Tampereella ja Nokialla tutustutaan kaupunkien historiaan ja kulttuuriin

Kulttuuripyöräretket alkavat Tampereella tästä päivästä lähtien. Reiteillä tutustutaan mm. Tampereen teolliseen historiaan, Kissanmaan pientaloalueeseen ja Eteläpuistoon. Retket kestävät aina elokuun yhdeksänteen päivään saakka. Ensimmäinen retki lähtee Laikunlavalta tänään kello 17.

Nokialla tutustutaan kaupunginhistoriaan sunnuntaina. Tehdassaaressa järjestetään tuolloin opastettu kierros, jossa kuullaan tarinoita Nokian synnystä ja Nokia-yhtiöstä. Nokian kaupungin kulttuuripalvelujen ja Pirkkalan Matkailuoppaat ry:n kierroksella kuullaan myös nokialaisesta elämänmenosta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>