Uutiset

Seitsemän nuorta pirkanmaalaisurheilijaa edustaa Suomea EYOF-kisoissa

Seitsemän nuorta pirkanmaalaisurheilijaa edustaa Suomea EYOF-kisoissa

Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikkö on valinnut 69 urheilijan joukkueen edustamaan Suomea Euroopan Nuorten Olympiafestivaaleille (EYOF) Unkarin Györiin 23.-29. heinäkuuta. Suomen joukkueessa on mukana seitsemän pirkanmaalaista urheilijaa. Györissä kilpaillaan kymmenessä lajissa, joista suomalaiset osallistuvat kuuteen: judo, koripallo, melonta, uinti, voimistelu ja yleisurheilu.

Euroopan Nuorten Olympiafestivaalit ovat Euroopan Olympiakomiteoiden luoma ja Kansainvälisen Olympiakomitean suojeluksessa järjestettävä kilpailutapahtuma eurooppalaisille nuorille urheilijoille. Olympiafestivaalit järjestetään parittomina vuosina sekä kesä- että talvilajeissa. Vuoden 2017 EYOF-kisoihin voivat osallistua lajista riippuen vuosina 1999-2003 syntyneet urheilijat. Györin EYOF-kilpailuihin odotetaan kaikkiaan 2 500 urheilijaa 50 maasta.

Suomen joukkueeseen valitut pirkanmaalaiset:

Judo

  • Sayd-Arbi Kubaev, Tampereen Judo

Melonta

  • Emma Nieminen, Kangasalan Melojat
  • Matti Mäkinen, Kangasalan Melojat

Voimistelu

  • Iida-Maria Vänni, Tampereen Voimistelijat
  • Tarmo Kanerva Tampereen Sisu
  • Eeli Mikkola Tampereen Sisu

Yleisurheilu

  • Julius Mäkinen, TamPy

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>