Uutiset

Hervantaan Insinöörinkadun pohjoispäähän uusia liikennejärjestelyitä

Hervantaan Insinöörinkadun pohjoispäähän uusia liikennejärjestelyitä

Raitiotieallianssi aloittaa Hervannassa Kanjoninkadun ja Insinöörinkadun itäpuolisen ajokaistan päällystystyöt välillä Orivedenkatu - Vilppulanpolku. Insinöörinkadun ja Kanjoninkadun liittymään joudutaan tekemään liikennejärjestelyitä, jotka koskevat ajoneuvoliikennettä.

Perjantaista 14.7. lähtien Insinöörinkadulta saa kääntyä Hervannan valtaväylän suuntaan eli itään päin. Kääntyminen Insinöörinkadulta Kanjoninkadulle eli länteen joudutaan kieltämään.
Kanjoninkatu on liikennöitävissä molempiin suuntiin, mutta kääntyminen Insinöörinkadulle ei ole mahdollista sen muuttuessa yksisuuntaiseksi.

Kanjoninkadun ja Insinöörinkadun alueella liikennejärjestelyjä joudutaan tekemään osissa töiden edetessä. Uudet liikenteenohjausjärjestykset valmistuvat kokonaisuudessaan tiistain 18.7.2017 aikana.

Aiemmin ilmoitetun mukaisesti Insinöörinkadun pohjoispää muuttuu perjantaina osittain yksisuuntaiseksi Kanjoninkadun ja Orivedenkadun välillä siten, että Orivedenkadulta voi ajaa Kanjoninkadun suuntaan. Insinöörinkadun yksisuuntaisuus on voimassa kahdesta kolmeen kuukautta. Pohjoisesta Hervannan suuntaan liikenne ohjataan Hervannan valtaväylää pitkin. Bussilinjat 3 ja 5 ajavat 3.7. alkaen osan reitistään Hervannan valtaväylää pitkin Hervantaan. Pohjoisen suunnasta tulevat bussit kulkevat Insinöörinkadun osuuden Kanjoninkatu-Orivedenkatu Hervannan valtaväylällä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>