Uutiset

Hervantaan Insinöörinkadun pohjoispäähän uusia liikennejärjestelyitä

today12.7.2017

share close

Raitiotieallianssi aloittaa Hervannassa Kanjoninkadun ja Insinöörinkadun itäpuolisen ajokaistan päällystystyöt välillä Orivedenkatu – Vilppulanpolku. Insinöörinkadun ja Kanjoninkadun liittymään joudutaan tekemään liikennejärjestelyitä, jotka koskevat ajoneuvoliikennettä.

Perjantaista 14.7. lähtien Insinöörinkadulta saa kääntyä Hervannan valtaväylän suuntaan eli itään päin. Kääntyminen Insinöörinkadulta Kanjoninkadulle eli länteen joudutaan kieltämään.
Kanjoninkatu on liikennöitävissä molempiin suuntiin, mutta kääntyminen Insinöörinkadulle ei ole mahdollista sen muuttuessa yksisuuntaiseksi.

Kanjoninkadun ja Insinöörinkadun alueella liikennejärjestelyjä joudutaan tekemään osissa töiden edetessä. Uudet liikenteenohjausjärjestykset valmistuvat kokonaisuudessaan tiistain 18.7.2017 aikana.

Aiemmin ilmoitetun mukaisesti Insinöörinkadun pohjoispää muuttuu perjantaina osittain yksisuuntaiseksi Kanjoninkadun ja Orivedenkadun välillä siten, että Orivedenkadulta voi ajaa Kanjoninkadun suuntaan. Insinöörinkadun yksisuuntaisuus on voimassa kahdesta kolmeen kuukautta. Pohjoisesta Hervannan suuntaan liikenne ohjataan Hervannan valtaväylää pitkin. Bussilinjat 3 ja 5 ajavat 3.7. alkaen osan reitistään Hervannan valtaväylää pitkin Hervantaan. Pohjoisen suunnasta tulevat bussit kulkevat Insinöörinkadun osuuden Kanjoninkatu-Orivedenkatu Hervannan valtaväylällä.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%