Uutiset

Konkurssien määrä väheni alkuvuonna lähes viidenneksellä

Konkurssien määrä väheni alkuvuonna lähes viidenneksellä

Tilastokeskuksen tietojen mukaan Pirkanmaalla tammi–kesäkuussa 2017 pantiin vireille 96 konkurssia, mikä on 24 konkurssia (20 prosenttia) vähemmän kuin vastaavana ajankohtana vuotta aiemmin. Henkilökunnan määrä konkurssiin haetuissa yrityksissä oli kaikkiaan 530, mikä on 137 henkilöä vähemmän kuin edellisvuonna.

Konkurssien määrä väheni kaikilla päätoimialoilla. Lukumääräisesti eniten konkurssit vähenivät rakennustoiminnan sekä majoitus- ja ravitsemistoiminnan päätoimialoilla.

Koko Suomessa tammi–kesäkuussa 2017 pantiin vireille 1 083 konkurssia, mikä on 252 konkurssia (18,9 prosenttia) vähemmän kuin vastaavana ajankohtana vuotta aiemmin. Henkilökunnan määrä konkurssiin haetuissa yrityksissä oli kaikkiaan 5 130, mikä on 20,1 prosenttia vähemmän kuin edellisvuonna.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>