Uutiset

Muinaismarkkinat Pirkkalassa viikonloppuna

Muinaismarkkinat Pirkkalassa viikonloppuna

Kuva: Pirkkalan kunta

Pirkkalassa järjestetään viikonloppuna Muinaismarkkinat. Rautakausitapahtuma järjestetään lauantaina ja sunnuntaina Pirkkalassa Reipin kotiseutumuseolla, Reipin maatiaiseläinpihalla ja Tursiannotkon muinaisjäännösalueella.

Paikalle odotetaan tuhansia esihistoriasta ja erityisesti viikinkiajasta kiinnostuneita kävijöitä, harrastajia ja asiantuntijoita. Vapriikkiin   Pirkkalan löydöistä koottu  Birckala 1017 -näyttely on  lisännyt kiinnostusta arkeologiaan ja erityisesti Tursiannotkon muinaisjäännösalueeseen.  Pirkkalan muinaismarkkinoiden aikaan yleisö voi vierailla Tursiannotkon kaivauksilla.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>