Uutiset

Tampereella jälleen iso ilotulitus Eurojackpot-voiton kunniaksi

Tampereella jälleen iso ilotulitus Eurojackpot-voiton kunniaksi

Veikkaus järjestää Tampereella Eurojackpot voiton kunniaksi lauantaina ilotulituksen. Tämän vuoden toinenkin Eurojackpotista Suomeen tullut täysosuma tuli Tampereelle kun nettipelaaja voitti 46,5 miljoonaa euroa.

Veikkaus Oy on tilannut jälleen ilotulituksen Suomen Pyrotekniikalta,  joka voitti toukokuussa 2017 Musiikkitaide ilotulituksen maailmanmestaruuden Riikassa Latviassa.

Suomen Pyrotekniikasta kerrotaan, että tulevan ilotulituksen Tampereella olevan samaa kokoluokkaa kun huhtikuussa Tampereella järjestetty, mutta silti täysin erilainen.

Ilotulitus on lauantaina 15.7.2017 noin klo 21.50 ja se lähetetään Ratinasta. Paras katselupaikka ilotulitukselle on Laukontori.

Ilotulituksen vuoksi Suvantokadun/Ratinan Rantatien kohdalle asetetaan pysäköintikielto klo 15.00 alkaen ilotulituksen valmistelutyön vuoksi. Ennen ilotulitusta Laukonsilta suljetaan sekä Ratinan pääty turvallisuussyistä. Myös ammuntapaikka rajataan ja ihmisiltä estetään pääsy ilotulitteiden läheisyyteen turvallisuussyistä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>