Uutiset

Mänttä-Vilppulassa ja Ylöjärvellä ruorijuoppoja

today17.7.2017

share close

Ruorijuoppoja jäi viikonloppuna poliisin haaviin eri puolilla Pirkanmaata.  Mänttä-Vilppulassa poliisivenepartio pysäytti moottoriveneen tarkastusta varten Vuollesalmen kohdalla lauantaina puoli yhdeksän aikaan illalla. Veneestä puuttui sammutin, joka on säädetty pidettäväksi mukana. Venettä kuljettaneelle 1980-luvulla syntyneelle miehelle suoritettiin puhalluskoe, jonka johdosta tapahtunutta tutkitaan vesiliikennerikkomuksen lisäksi vesiliikennejuopumuksena.

Ylöjärvellä Kahden 1980-luvulla syntyneen miehen epäillään syyllistyneen myöhään lauauntaina vesiliikennejuopumukseen. Miesten epäillään kuljettaneen päihtyneenä samaa moottorivenettä vuorotellen Viljakkalanselällä.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%