Uutiset

Mänttä-Vilppulassa ja Ylöjärvellä ruorijuoppoja

Mänttä-Vilppulassa ja Ylöjärvellä ruorijuoppoja

Ruorijuoppoja jäi viikonloppuna poliisin haaviin eri puolilla Pirkanmaata.  Mänttä-Vilppulassa poliisivenepartio pysäytti moottoriveneen tarkastusta varten Vuollesalmen kohdalla lauantaina puoli yhdeksän aikaan illalla. Veneestä puuttui sammutin, joka on säädetty pidettäväksi mukana. Venettä kuljettaneelle 1980-luvulla syntyneelle miehelle suoritettiin puhalluskoe, jonka johdosta tapahtunutta tutkitaan vesiliikennerikkomuksen lisäksi vesiliikennejuopumuksena.

Ylöjärvellä Kahden 1980-luvulla syntyneen miehen epäillään syyllistyneen myöhään lauauntaina vesiliikennejuopumukseen. Miesten epäillään kuljettaneen päihtyneenä samaa moottorivenettä vuorotellen Viljakkalanselällä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>