Uutiset

Pirkkalan muinaismarkkinoiden kävijäennuste ylittyi

today17.7.2017

share close

Reipissä järjestettyyn kaksipäiväiseen Pirkkalan muinaismarkkinat –tapahtumaan saapui yli 6000 ihmistä. Toista kertaa järjestetty teematapahtuma ylitti kävijätavoitteensa. Lisäksi ennakko- ja oheistapahtumissa Reipin kotiseutumuseolla, Pirkkalan kuntakeskuksessa, Pirkkalankylän pitäjänmakasiinissa ja Pirkkalankylän kirkossa oli satoja osallistujia.

Pirkkalankylän historiallisissa maisemissa 15.—16.7. järjestetyn festivaalin valteiksi osoittautuivat mm. kaunis luonto, Tursiannotkon kiinteät muinaisjäänökset sekä tapahtuma-aikanakin käynnissä olleet Pirkanmaan maakuntamuseon ja Pirkkalan kunnan yhteistyössä järjestämät arkeologiset yleisökaivaukset.

Tehokkaan ennakkomarkkinoinnin ja kuukauden kestoisen TKL -infotaulukampanjan ansiosta yleisö löysi tapahtumakuljetuksen ja Reipissä vältyttiin pahimmilta ruuhkilta. Tapahtumabusseilla matkasi noin 1400 henkilöä kuntakeskuksen ja Pirkkalankylän välillä.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%