Uutiset

Pirkkalan muinaismarkkinoiden kävijäennuste ylittyi

Pirkkalan muinaismarkkinoiden kävijäennuste ylittyi

Reipissä järjestettyyn kaksipäiväiseen Pirkkalan muinaismarkkinat –tapahtumaan saapui yli 6000 ihmistä. Toista kertaa järjestetty teematapahtuma ylitti kävijätavoitteensa. Lisäksi ennakko- ja oheistapahtumissa Reipin kotiseutumuseolla, Pirkkalan kuntakeskuksessa, Pirkkalankylän pitäjänmakasiinissa ja Pirkkalankylän kirkossa oli satoja osallistujia.

Pirkkalankylän historiallisissa maisemissa 15.—16.7. järjestetyn festivaalin valteiksi osoittautuivat mm. kaunis luonto, Tursiannotkon kiinteät muinaisjäänökset sekä tapahtuma-aikanakin käynnissä olleet Pirkanmaan maakuntamuseon ja Pirkkalan kunnan yhteistyössä järjestämät arkeologiset yleisökaivaukset.

Tehokkaan ennakkomarkkinoinnin ja kuukauden kestoisen TKL -infotaulukampanjan ansiosta yleisö löysi tapahtumakuljetuksen ja Reipissä vältyttiin pahimmilta ruuhkilta. Tapahtumabusseilla matkasi noin 1400 henkilöä kuntakeskuksen ja Pirkkalankylän välillä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>