Uutiset

Pirkkalan muinaismarkkinoiden kävijäennuste ylittyi

Pirkkalan muinaismarkkinoiden kävijäennuste ylittyi

Reipissä järjestettyyn kaksipäiväiseen Pirkkalan muinaismarkkinat –tapahtumaan saapui yli 6000 ihmistä. Toista kertaa järjestetty teematapahtuma ylitti kävijätavoitteensa. Lisäksi ennakko- ja oheistapahtumissa Reipin kotiseutumuseolla, Pirkkalan kuntakeskuksessa, Pirkkalankylän pitäjänmakasiinissa ja Pirkkalankylän kirkossa oli satoja osallistujia.

Pirkkalankylän historiallisissa maisemissa 15.—16.7. järjestetyn festivaalin valteiksi osoittautuivat mm. kaunis luonto, Tursiannotkon kiinteät muinaisjäänökset sekä tapahtuma-aikanakin käynnissä olleet Pirkanmaan maakuntamuseon ja Pirkkalan kunnan yhteistyössä järjestämät arkeologiset yleisökaivaukset.

Tehokkaan ennakkomarkkinoinnin ja kuukauden kestoisen TKL -infotaulukampanjan ansiosta yleisö löysi tapahtumakuljetuksen ja Reipissä vältyttiin pahimmilta ruuhkilta. Tapahtumabusseilla matkasi noin 1400 henkilöä kuntakeskuksen ja Pirkkalankylän välillä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>