Uutiset

Tammerfest aiheuttaa liikennejärjestelyjä

Tammerfest aiheuttaa liikennejärjestelyjä

Keskiviikkona 19.7. käynnistyvä Tammerfest aiheuttaa muutoksia liikenteelle keskustassa. Ratinanniemen läpikulku on kielletty kokonaan sunnuntaihin asti. Korvaava reitti kulkee Voimakadulta Ratinan siltaa pitkin Hatanpään valtatielle.

Myös Laukonsilta on pääosin tapahtumakävijöiden käytössä. Ratinan rantatien pysäköintipaikkoja poistetaan käytöstä ja ajoneuvoliikennettä rajoitetaan Ratinankujan liittymästä alkaen. Myöskään Ratinan koirapuisto ei ole käytössä tapahtuman aikana.

Nelipäiväinen tapahtuma tarjoaa pääareenallaan Ratinanniemen Festivaalipuistossa, Keskustorilla, Laikunlavalla ja 20 eri klubilla keikkoja, stand up -esityksiä ja muuta ohjelmaa liki 200 ohjelmanumeron verran.

Ratinanniemen Festivaalipuistossa esiintyvät kotimaiset tähdet Antti Tuiskusta Popedaan ja Haloo Helsinki! -yhtyeestä Kaija Koohon. Ohjelmaa täydentää legendaarisen The Verven ääni Richard Ashcroft (UK). Klubeilla esiintyy laajalla skaalalla artisteja ja joukkoon mahtuvat niin metallin, rapin, popin, iskelmän kuin eurodancenkin edustajat.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>