Uutiset

Tammerfest aiheuttaa liikennejärjestelyjä

today18.7.2017

share close

Keskiviikkona 19.7. käynnistyvä Tammerfest aiheuttaa muutoksia liikenteelle keskustassa. Ratinanniemen läpikulku on kielletty kokonaan sunnuntaihin asti. Korvaava reitti kulkee Voimakadulta Ratinan siltaa pitkin Hatanpään valtatielle.

Myös Laukonsilta on pääosin tapahtumakävijöiden käytössä. Ratinan rantatien pysäköintipaikkoja poistetaan käytöstä ja ajoneuvoliikennettä rajoitetaan Ratinankujan liittymästä alkaen. Myöskään Ratinan koirapuisto ei ole käytössä tapahtuman aikana.

Nelipäiväinen tapahtuma tarjoaa pääareenallaan Ratinanniemen Festivaalipuistossa, Keskustorilla, Laikunlavalla ja 20 eri klubilla keikkoja, stand up -esityksiä ja muuta ohjelmaa liki 200 ohjelmanumeron verran.

Ratinanniemen Festivaalipuistossa esiintyvät kotimaiset tähdet Antti Tuiskusta Popedaan ja Haloo Helsinki! -yhtyeestä Kaija Koohon. Ohjelmaa täydentää legendaarisen The Verven ääni Richard Ashcroft (UK). Klubeilla esiintyy laajalla skaalalla artisteja ja joukkoon mahtuvat niin metallin, rapin, popin, iskelmän kuin eurodancenkin edustajat.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%