Uutiset

Alkuvuonna Pirkanmaan tieliikenteessä kuoli 6 ihmistä

Alkuvuonna Pirkanmaan tieliikenteessä kuoli 6 ihmistä

Tilastokeskuksen ennakkotietojen mukaan Pirkanmaalla tieliikenteessä sattui kesäkuussa 41 henkilövahinkoon johtanutta onnettomuutta. Onnettomuuksissa kuoli yksi ja loukkaantui 53 ihmistä.

Koko maassa kesäkuussa sattui 403 henkilövahinkoon johtanutta onnettomuutta. Niissä kuoli 16 ja loukkaantui 513 ihmistä.

Tammi-kesäkuussa tapahtui kaikkiaan 1 977 henkilövahinkoon johtanutta tieliikenneonnettomuutta. Onnettomuuksissa kuoli 109 ja loukkaantui 2 514 ihmistä.

Pirkanmaalla alkuvuoden aikana tapahtui kaikkiaan 150 henkilövahinkoon johtanutta tieliikenneonnettomuutta. Onnettomuuksissa kuoli kuusi ja loukkaantui 192 ihmistä. Kuolleita oli kolme enemmän ja loukkaantuneita 36 vähemmän kuin vuoden 2016 ensimmäisellä puoliskolla.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>