Uutiset

Sastamalassa kaahattiin, Virroilla kolaroitiin

today20.7.2017

share close

Poliisilla riitti liikenteen osalta selvitettävää keskiviikkona Pirkanmaalla.

Noin 20-vuotias mies ajoi  Sastamalassa keskiviikkona henkilöautolla poliisipartion tutkaan 130 km/h lukeman 80 km/h nopeusrajoitusalueella. Tampereentiellä pysäytetty mies oli yksin liikenteessä. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

Matkailuauto törmäsi eilen henkilöauton perään Vaskivedentien ja Palolammentien risteyksessä Virroilla. Henkilöauto oli pysähtynyt risteykseen tarkoituksenaan kääntyä Vaskivedentieltä oikealle Palolammentielle, kun matkailuautoa kuljettanut noin 55-vuotias mies oli törmännyt hänen peräänsä.

Autoissa ei ollut matkustajia. Molemmat puhalsivat nollat poliisin alkometriin. Matkailuauton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Ambulanssi kävi tapahtumapaikalla tarkastamassa osallisten voinnin.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%