Uutiset

Sastamalassa kaahattiin, Virroilla kolaroitiin

Sastamalassa kaahattiin, Virroilla kolaroitiin

Poliisilla riitti liikenteen osalta selvitettävää keskiviikkona Pirkanmaalla.

Noin 20-vuotias mies ajoi  Sastamalassa keskiviikkona henkilöautolla poliisipartion tutkaan 130 km/h lukeman 80 km/h nopeusrajoitusalueella. Tampereentiellä pysäytetty mies oli yksin liikenteessä. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

Matkailuauto törmäsi eilen henkilöauton perään Vaskivedentien ja Palolammentien risteyksessä Virroilla. Henkilöauto oli pysähtynyt risteykseen tarkoituksenaan kääntyä Vaskivedentieltä oikealle Palolammentielle, kun matkailuautoa kuljettanut noin 55-vuotias mies oli törmännyt hänen peräänsä.

Autoissa ei ollut matkustajia. Molemmat puhalsivat nollat poliisin alkometriin. Matkailuauton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Ambulanssi kävi tapahtumapaikalla tarkastamassa osallisten voinnin.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>