Uutiset

Taysin lastenklinikalle merkittävä lahjoitus

Taysin lastenklinikalle merkittävä lahjoitus

Tampereen Lastenklinikan Tuki ry on saanut merkittävän lahjoituksen, kun Sydämen asialla -keräys lahjoittaa autoimmuunisairauksien tutkimustyöhön 22 000 euroa. Lahjoituskohteena ovat immuunivälitteisten sairauksien tutkimusprojektit, jotka tutkivat immunologian, virusten ja mikrobien sekä ravinto- ja ympäristötekijöiden merkitystä sairauksien puhkeamisessa. Lisäksi Sydämen asialla -tapahtuma lahjoittaa Taysin Lastenosasto 1:n tehovalvontayksikölle 20 000 euron arvoisen uudenaikaisen valvontamonitorilaitteen.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>