Uutiset

Manse PP:n hyväntekeväisyysottelu keräsi ennätysyleisön - sunnuntaina kutsuvieraina sotaveteraanit

Manse PP:n hyväntekeväisyysottelu keräsi ennätysyleisön - sunnuntaina kutsuvieraina sotaveteraanit

Manse PP:n naisten perjantain hyväntekeväisyysottelu keräsi Kauppiin yli tuhat katsojaa. Yleisömäärä on joukkueen tämän kauden yleisöennätys Kaupissa. Keisarinnat tarjosi katsojille myös pelillisen palkinnon, kun sarjajohtaja kaatoi  Kajaanin Pallokerhon puhtaasti 2-0.

Koko  Manse PP - Kajaanin Pallokerho -ottelun tuotto käytetään TAYSin lastenosasto 6:n hyväksi. Yhteistyökumppanit takasivat panoksellaan hyväntekeväisyyspotin. Otteluun oli vapaa pääsy, mutta halutessaan saattoi jättää vapaaehtoisen pääsymaksun, joka sekin käytetään TAYSin lastenosasto 6:n hyväksi.

Sunnuntaina Manse PP matkaa Lappajärvelle runkosarjan toiseksi viimeiseen otteluunsa.

Manse PP:n ykköspesismiehet ovat vuorostaan sunnuntaina 23.7. hyvällä asialla, kun he pelaavat klo 16 alkaen Pöytyää vastaan.  Manse PP haluaa omalta osaltaan olla juhlimassa satavuotista Suomea. Seura on kutsunut sotiemme veteraanit otteluun Kaupin pesäpallostadionille.

Kaikille veteraaneille ja heidän saattajilleen on vapaa sisäänpääsy, minkä lisäksi veteraanikortilla kenttämyynnissä kaikki on veteraaneille ja heidän saattajilleen maksutonta koko pelin ajan.

Tätä ennen Manse PP kohtaa vielä Kaupissa lauantaina Muhoksen Pallo-Salamat. Ottelu alkaa klo 16.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>