Uutiset

Pirkanmaalla viikonloppuna useita huoneistopaloja

today24.7.2017

share close

Rakennusten ja huoneistojen tulipalot työllistivät viikonloppuna pelastuslaitosta Pirkanmaalla. Tampereella paloi varhain sunnuntaiaamuna Hämeenpuiston ja Satakunnankadun kulmassa kerrostalohuoneisto.  Yksi huoneisto kärsi pahoja palovahinkoja ja useat muut huoneistot kärsivät savuvahinkoja. Palon rajuudesta huolimatta kukaan ei tiettävästi loukkaantunut.

Tampereen Lapinniemenrannassa paloi sunnuntai-iltana kahdeksan aikaan. Hälytyksen aiheuttajaksi todettiin kärähtänyt mikroaaltouuni, joka kannettiin pelastuslaitoksen toimesta parvekkeelle. Muita toimenpiteitä ei vaadittu, eikä henkilövahinkoja aiheutunut.

Samoihin aikoihin Lapinniemenrannan palon kanssa kärysi myös Tampereen Irjalassa. Naapurit olivat havainneet Haukkamäenkadulla sijaitsevasta huoneistosta tulevan savua. Kävi ilmi, että asukas oli nukahtanut ja ruoat olivat palaneet pohjaan. Palokunta tuuletti asuntoa. Tapauksesta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Valkeakoskella roihusi lauantaina ja sunnuntain välisenä yönä. Noin 20-neliöinen, vanha saunarakennus tuhoutui Pyörönmaantiellä sattuneessa tulipalossa täysin. Kyseistä saunaa oli käytetty edellisenä iltana. Palon syttymissyystä ei ole tietoa. Tästäkään palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%