Uutiset

Pirkanmaalla viikonloppuna useita huoneistopaloja

Pirkanmaalla viikonloppuna useita huoneistopaloja

Rakennusten ja huoneistojen tulipalot työllistivät viikonloppuna pelastuslaitosta Pirkanmaalla. Tampereella paloi varhain sunnuntaiaamuna Hämeenpuiston ja Satakunnankadun kulmassa kerrostalohuoneisto.  Yksi huoneisto kärsi pahoja palovahinkoja ja useat muut huoneistot kärsivät savuvahinkoja. Palon rajuudesta huolimatta kukaan ei tiettävästi loukkaantunut.

Tampereen Lapinniemenrannassa paloi sunnuntai-iltana kahdeksan aikaan. Hälytyksen aiheuttajaksi todettiin kärähtänyt mikroaaltouuni, joka kannettiin pelastuslaitoksen toimesta parvekkeelle. Muita toimenpiteitä ei vaadittu, eikä henkilövahinkoja aiheutunut.

Samoihin aikoihin Lapinniemenrannan palon kanssa kärysi myös Tampereen Irjalassa. Naapurit olivat havainneet Haukkamäenkadulla sijaitsevasta huoneistosta tulevan savua. Kävi ilmi, että asukas oli nukahtanut ja ruoat olivat palaneet pohjaan. Palokunta tuuletti asuntoa. Tapauksesta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Valkeakoskella roihusi lauantaina ja sunnuntain välisenä yönä. Noin 20-neliöinen, vanha saunarakennus tuhoutui Pyörönmaantiellä sattuneessa tulipalossa täysin. Kyseistä saunaa oli käytetty edellisenä iltana. Palon syttymissyystä ei ole tietoa. Tästäkään palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>