Uutiset

Rantatunnelissa tällä viikolla huoltotöitä

Rantatunnelissa tällä viikolla huoltotöitä

Tampereen Rantatunnelissa tehdään tällä viikolla huoltotöitä. Tunnelin teknisten järjestelmien toimivuus varmistetaan kerran kuukaudessa yksi tunneliputki kerrallaan tehtävillä säännöllisillä huoltotöillä. Kuukausihuollot tehdään hiljaisen liikenteen aikaan illalla ja yöllä klo 19.00–06.00.

Tunneliputkea ei suljeta kuukausihuollon ajaksi kokonaan, ainoastaan toinen ajokaista suljetaan turvallisuussyistä tarvittavaksi ajaksi kaistaohjauksella ja muilla liikennejärjestelyillä. Länteen johtavan B-putken huolto tehdään keskiviikon ja torstain välisenä yönä ja idän suuntaan johtava A-putki torstain ja perjantain välisenä yönä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>