Uutiset

Urjalassa ja Pirkkalassa tulipaloja

Urjalassa ja Pirkkalassa tulipaloja

Urjalassa syttyi viime yönä kahden aikaan pieni palon alku kaksikerroksisessa omakotitalossa. Mikkolankankaantiellä sijaitsevassa rakennuksessa varhain tiistaina ollut palo sai alkunsa todennäköisesti savupiipusta.

Rakennuksessa olleet kaksi henkilöä saivat palon alun sammutettua alkusammutuksella ja poistuivat rakennuksesta ennen palokunnan saapumista. Palokunnan ensimmäinen yksikkö varmisti sammutuksen ja tuuletti rakennuksen. Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Pirkkalan Saapastiellä paloi maanantaina. Pelastuslaitoksen mukaan pienessä autiotalossa oli sytytetty palonalku, jonka pelastuslaitos sammutti iltapäivällä neljän aikaan. Henkilövahingoilta vältyttiin ja omaisuusvahingotkin jäivät pieniksi

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>