Uutiset

Urjalassa ja Pirkkalassa tulipaloja

today25.7.2017

share close

Urjalassa syttyi viime yönä kahden aikaan pieni palon alku kaksikerroksisessa omakotitalossa. Mikkolankankaantiellä sijaitsevassa rakennuksessa varhain tiistaina ollut palo sai alkunsa todennäköisesti savupiipusta.

Rakennuksessa olleet kaksi henkilöä saivat palon alun sammutettua alkusammutuksella ja poistuivat rakennuksesta ennen palokunnan saapumista. Palokunnan ensimmäinen yksikkö varmisti sammutuksen ja tuuletti rakennuksen. Palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Pirkkalan Saapastiellä paloi maanantaina. Pelastuslaitoksen mukaan pienessä autiotalossa oli sytytetty palonalku, jonka pelastuslaitos sammutti iltapäivällä neljän aikaan. Henkilövahingoilta vältyttiin ja omaisuusvahingotkin jäivät pieniksi

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%