Uutiset

Ohittamaan lähtenyt auto suistui kaiteeseen Sastamalassa

Ohittamaan lähtenyt auto suistui kaiteeseen Sastamalassa

Henkilöauto suistui ohitustilanteessa kaiteeseen Sastamalassa tiistaina iltayhdeksän aikaan. Sastamalantiellä kohti Häijäätä matkannut auto oli ohittanut edellään ajavaa ajoneuvoa ja palattuaan omalle kaistalleen ohittajan kuljetattama auto oli alkanut heittelehtimään ja suistunut kulkusuunnassaan tien vasemmalla puolella olevaan kaiteeseen.

Tarkempi törmäyskohta on noin 150 metriä Raipiontiestä Häijään suuntaan.  Kolaroineessa ajoneuvossa oli kuljettajan lisäksi yksi henkilö. Kumpikaan ei loukkaantunut törmäyksessä. Henkilöauto vaurioitui keulastaan, perästään ja oikeasta kyljestään. Kaidetta vääntyi muutamien metrien matkalta.

Alkoholilla ei epäillä olleen osuutta tapahtumainkulkuun.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>