Uutiset

Pelastuslaitoksella piti kiirettä – Näsijärvessä öljymäistä ainetta, Akaassa savusi tehdas

today27.7.2017

share close

Pirkanmaan pelastuslaitoksen keskiviikkoilta ja torstaiyö olivat hälytysten määrän suhteen kiireistä aikaa.

Pelastuslaitos sai eilen illalla hälytyksen Akaan Fläkt Woodsin Toijalan tehtaalle. Hämeentiellä sijaitsevassa tehtaassa ei havaittu tulipaloa. Savun syy oli joko ilmastoinnin sähkömoottorin tai valaisimen kärähtäminen. Sammutustoiminnalle ei ollut tarvetta. Tehtaan tuotanto jatkuu normaalisti.

Pirkkalan ABC:n konttoritiloissa tehtiin keskiviikkona iltapäivällä savuhavainto. Palokunta kävi tarkistamassa tilat kello viiden aikaan ja totesi ettei tiloissa ole tulipaloa. Savusta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen keskiviikkoiltana, että Tampereella Olkahistenlahteen valuu öljymäisen näköistä ainetta. Pelastuslaitos kävi tutkimassa tilanteen ja totesi, että samea aine Aholan kaupunginosan ojissa ja Näsijärvessä johtuu porakaivon teosta rivitalon pihalla. Pelastuslaitoksella ei ollut paikalla tehtävää.

Pelastuslaitos sai viime yönä hälytyksen myös Nokian Leipurinkadulle. Kävi ilmi, että kolmen aikaan tullut hälytys aiheutui ruuanvalmistuksesta, eikä pelastuslaitoksella ollut paikalla varsinaista tehtävää.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%