Uutiset

Kangasalla huumekuski, Valkeakoskella mopoiltiin humalassa

today28.7.2017

share close

Poliisipartio pysäytti torstaina valtatiellä 9 Kangasalan Ruutanan kohdalla henkilöauton, jonka parikymppistä kuljettajaa epäillään huumausaineen käyttörikoksesta. Iltakymmenen jälkeen pysäytetty kuljettaja oli ajokiellossa ja hän oli jäänyt vuoden sisään jo aiemmin neljä kertaa kiinni kortitta ajosta. Autosta löytyi vähäinen määrä huumausainetta.

Poliisipartio havaitsi ja pysäytti viime yönä Valkeakoskella epävarmasti ajaneen mopoilijan. Mopo pysäytettiin kello yhden jälkeen Apiankadulle, jolloin ilmeni, että noin 20-vuotias mieskuljettaja oli alkoholin vaikutuksen alainen. Puhallutus tuotti törkeän rattijuopumusrajan ylittävän tuloksen. Verikokeisiin viedyllä kuljettajalla ei ollut minkäänlaista ajokorttia.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%