Uutiset

Kangasalla huumekuski, Valkeakoskella mopoiltiin humalassa

Kangasalla huumekuski, Valkeakoskella mopoiltiin humalassa

Poliisipartio pysäytti torstaina valtatiellä 9 Kangasalan Ruutanan kohdalla henkilöauton, jonka parikymppistä kuljettajaa epäillään huumausaineen käyttörikoksesta. Iltakymmenen jälkeen pysäytetty kuljettaja oli ajokiellossa ja hän oli jäänyt vuoden sisään jo aiemmin neljä kertaa kiinni kortitta ajosta. Autosta löytyi vähäinen määrä huumausainetta.

Poliisipartio havaitsi ja pysäytti viime yönä Valkeakoskella epävarmasti ajaneen mopoilijan. Mopo pysäytettiin kello yhden jälkeen Apiankadulle, jolloin ilmeni, että noin 20-vuotias mieskuljettaja oli alkoholin vaikutuksen alainen. Puhallutus tuotti törkeän rattijuopumusrajan ylittävän tuloksen. Verikokeisiin viedyllä kuljettajalla ei ollut minkäänlaista ajokorttia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>