Uutiset

Poliisi korjaa some-huhuja: Tupakka sytytti miehen vaatteet - ei tahallista toimintaa

Poliisi korjaa some-huhuja: Tupakka sytytti miehen vaatteet - ei tahallista toimintaa

Sisä-Suomen poliisi tutkii Ruoveden venesatamassa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä sattunutta tapausta, jossa kaksi miestä sai laajoja palovammoja.

Ruoveden venesatamaan oli kokoontunut paikkakuntalaisia illan viettoon. Illan aikana yhden vuonna 1990 syntyneen mieshenkilön vaatteet olivat syttyneet tuleen tupakoinnin yhteydessä. Mies sai hoitoa vaativia palovammoja jalkoihin, käsiin sekä kasvoihin. Hänellä ei ole hengenvaaraa.

Vuonna 1995 syntynyt miehen ystävä oli toiminut ripeästi, kaatanut miehen maahan ja alkanut välittömästi sammuttamaan palavia vaatteita. Hän sai siinä yhteydessä palovammoja käsiinsä ja selkäpuolelle. Hänellä ei ole hengenvaaraa.

Sosiaalisessa mediassa alkoi liikkua tapauksen jälkeen tietoa, että mies olisi sytytetty tahallaan tuleen. Suoritetussa poliisitutkinnassa ei ole tullut toistaiseksi esiin mitään sellaista, joka liittäisi tapahtumiin ulkopuolisia ihmisiä tai tahallista toimintaa. Asiassa ei ole aloitettu rikostutkintaa.

Poliisi pyytää paikalla olleita ilmoittautumaan ja kertomaan havainnoistaan lähimmälle poliisille taikka sähköpostilla osoitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>