Uutiset

Raitiotietyömaa etenee – Tampereen liikenteeseen uusia järjestelyitä

today31.7.2017

share close

Raitiotien rakentaminen aiheuttaa taas runsaasti uusia liikennejärjestelyitä. Tällä viikolla muun muassa Pirkankadun ja Mariankadun liittymän järjestelyt muuttuvat. Samoin käy Itsenäisyydenkadulla, missä työalue siirtyy Salhojankadun ja Kalevan puistotien välillä kadun pohjoisreunalle.

Se tietää muutoksia sekä autoille, että kevyelle liikenteelle. Lisäksi Hämeenpuistossa tehdään maanantain ja tiistain välisenä yönä hulevesilinjaa, minkä vuoksi puiston itäreuna on suljettu liikenteeltä ensi yön ajan. Liikennejärjestelyt muuttuvat myös Hervannassa, kun Insinöörinkadulla rakennetaan vesihuoltoa ja asennetaan kiskoja.

Raitiotien rakentaminen Hämeenkadulla Tuulensuun kohdalla etenee seuraavaan vaiheeseen. Torstaista alkaen yksityisautoilu katuosuudella on kielletty. Joukkoliikenne käyttää Tuulensuussa edelleen ajoradan pohjoisreunaa molempiin suuntiin, mutta henkilöautoliikenne Näsilinnankadun ja Hämeenpuiston välillä päättyy.

Korvaavat reitit ovat Hämeensillalta tultaessa Hämeenkatu – Näsilinnankatu – Satamakatu ja Hämeenpuiston suunnalta tultaessa Hallituskatu – Kuninkaankatu – Hämeenkatu.  Keskustorilta länteen päin ajettaessa kääntyminen Hämeenkadulta Näsilinnankadulle tulee jälleen mahdolliseksi. Näsilinnankatu palaa yksisuuntaiseksi Hämeenkadun ja Hallituskadun välille.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%