Uutiset

Nekalantien ja Sotilaankadun yhdistävälle Kokin risteyssillalle muutoksia raitiotien rakentamisesta

today1.8.2017

share close

Tampereella Hervannan valtaväylän ylittävälle, Nekalantien ja Sotilaankadun yhdistävälle Kokin risteyssillalle tulee liikennemuutoksia maanantaista 7.8. alkaen raitiotien rakentamistöiden vuoksi. Töiden aikana sillan toinen ajokaista suljetaan, ja autoliikennettä sillalla ohjataan vuorotellen kumpaankin suuntaan liikennevalojen avulla.

Töitä tehdään ensin sillan pohjoisreunalla noin kuukauden ajan. Tällöin jalankulku ja pyöräily sujuvat normaalisti sillan eteläpuolta, mutta pohjoispuoli on suljettu. Sillan itäpuolella sijaitsevaa suojatietä siirretään länteen päin joitakin kymmeniä metrejä. Sillan länsipuolelle puolestaan tehdään uusi, saarekkeellinen suojatie. Sillan eteläreunalla sijaitsevaa bussipysäkkiä siirretään noin 200 metriä itään päin.

Siltaa muokataan siten, että raitiovaunu mahtuu kulkemaan sillan alta. Samalla sillan rakenteita uusitaan. Työt sillalla jatkuvat uusilla liikennejärjestelyillä elokuun lopulla. Kaikkiaan työt kestävät noin kaksi kuukautta.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%