Uutiset

Nekalantien ja Sotilaankadun yhdistävälle Kokin risteyssillalle muutoksia raitiotien rakentamisesta

Nekalantien ja Sotilaankadun yhdistävälle Kokin risteyssillalle muutoksia raitiotien rakentamisesta

Tampereella Hervannan valtaväylän ylittävälle, Nekalantien ja Sotilaankadun yhdistävälle Kokin risteyssillalle tulee liikennemuutoksia maanantaista 7.8. alkaen raitiotien rakentamistöiden vuoksi. Töiden aikana sillan toinen ajokaista suljetaan, ja autoliikennettä sillalla ohjataan vuorotellen kumpaankin suuntaan liikennevalojen avulla.

Töitä tehdään ensin sillan pohjoisreunalla noin kuukauden ajan. Tällöin jalankulku ja pyöräily sujuvat normaalisti sillan eteläpuolta, mutta pohjoispuoli on suljettu. Sillan itäpuolella sijaitsevaa suojatietä siirretään länteen päin joitakin kymmeniä metrejä. Sillan länsipuolelle puolestaan tehdään uusi, saarekkeellinen suojatie. Sillan eteläreunalla sijaitsevaa bussipysäkkiä siirretään noin 200 metriä itään päin.

Siltaa muokataan siten, että raitiovaunu mahtuu kulkemaan sillan alta. Samalla sillan rakenteita uusitaan. Työt sillalla jatkuvat uusilla liikennejärjestelyillä elokuun lopulla. Kaikkiaan työt kestävät noin kaksi kuukautta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>