Uutiset

Timo Lassy ilmaistapahtuman tähtenä Ylöjärvellä

Timo Lassy ilmaistapahtuman tähtenä Ylöjärvellä

Markus Holkko yhtyeineen on Linear John, joka esiintyy Kaupunkijazzissa 11.8.[/caption]

Kymmenvuotias Kaupunkijazz tuo huippumuusikot Ylöjärvelle ensi viikon perjantaina. Tänä kesänä Kaupunkijazzin ulkoilmakonsertin päätähtenä nähdään kymmenvuotista uraansa juhliva saksofonisti Timo Lassy, kun hän sapuu orkestereineen Ylöjärven kaupungintalon aukiolle.

Tapahtumassa esiintyy ensimmäisenä klo 19 lavalle nouseva Linear John. Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelut on järjestänyt Kaupunkijazz-tapahtuman vuodesta 2007 alkaen. Nyt vuorossa on 11. festivaali, johon on tuttuun tapaan vapaa pääsy.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>