Uutiset

Vaikuta Nokian kaupungin tulevaisuuden suuntaviivoihin

today1.8.2017

share close

Nokian kaupunki valmistelee seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi uutta kaupunkistrategiaa, kaupungin tulevaisuuden suuntaviivoja yli valtuuskausien. Nokialaiset kutsutaan mukaan osallistumaan kehitystyöhön.

Luonnosvaiheessa strategiaan on kirjattu viisi tavoitetta joiden avulla tähdätään kohti uutta elinvoimaista ja ekologista Nokian kaupunkia. Tavoitteiden kautta pyritään muun muassa lisäämään kuntalaisten omaa aktiivisuutta ja vastuuta omista elintavoistaan, vahvistamaan kasvua kehittämällä keskustaa entistä tiiviimmäksi ja löytämään uusia asuin- ja yritysalueita sekä samalla hyödyntämään voimallisemmin vesistöjen mahdollisuudet yhdyskuntarakenteessa, kehittämällä Pirkanmaan yritysmyönteisintä kuntaa sekä huomioimaan monipuolisesti kestävän kehityksen periaatteet.

Palautetta strategialuonnoksesta voi antaa vastaamalla Nokian kaupungin kotisivuilla olevaan kyselyyn tai piipahtamalla kaupunkia seuraavan parin viikon ajan kiertävässä kyselypisteessä. Kysely kotisivuilla aukeaa torstaina 3.8.2017 aamupäivällä.

Uutta strategiaa valtuutetut valmistelevat seminaarissaan 1. – 2.9.2017. Siihen mennessä on saatu yhteenvedot kuntalaisten ja henkilöstön näkemyksistä. Kaupunginvaltuustossa strategia hyväksytään tulevan syksyn aikana.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%