Uutiset

Vaikuta Nokian kaupungin tulevaisuuden suuntaviivoihin

Vaikuta Nokian kaupungin tulevaisuuden suuntaviivoihin

Nokian kaupunki valmistelee seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi uutta kaupunkistrategiaa, kaupungin tulevaisuuden suuntaviivoja yli valtuuskausien. Nokialaiset kutsutaan mukaan osallistumaan kehitystyöhön.

Luonnosvaiheessa strategiaan on kirjattu viisi tavoitetta joiden avulla tähdätään kohti uutta elinvoimaista ja ekologista Nokian kaupunkia. Tavoitteiden kautta pyritään muun muassa lisäämään kuntalaisten omaa aktiivisuutta ja vastuuta omista elintavoistaan, vahvistamaan kasvua kehittämällä keskustaa entistä tiiviimmäksi ja löytämään uusia asuin- ja yritysalueita sekä samalla hyödyntämään voimallisemmin vesistöjen mahdollisuudet yhdyskuntarakenteessa, kehittämällä Pirkanmaan yritysmyönteisintä kuntaa sekä huomioimaan monipuolisesti kestävän kehityksen periaatteet.

Palautetta strategialuonnoksesta voi antaa vastaamalla Nokian kaupungin kotisivuilla olevaan kyselyyn tai piipahtamalla kaupunkia seuraavan parin viikon ajan kiertävässä kyselypisteessä. Kysely kotisivuilla aukeaa torstaina 3.8.2017 aamupäivällä.

Uutta strategiaa valtuutetut valmistelevat seminaarissaan 1. - 2.9.2017. Siihen mennessä on saatu yhteenvedot kuntalaisten ja henkilöstön näkemyksistä. Kaupunginvaltuustossa strategia hyväksytään tulevan syksyn aikana.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>