Uutiset

Nurmissa rakennetaan uutta jätevesipumppaamoa

Nurmissa rakennetaan uutta jätevesipumppaamoa

Tampereella Nurmin uuden jätevedenpumppaamon rakentaminen on alkamassa. Jätevedenpumppaamo sijaitsee Juoponlahdentien päässä rannassa. Työmaaliikenteestä aiheutuu rakennustöiden aikana jonkin verran haittaa Juoponlahdentien asukkaille. Pumppaamon rakennustöiden arvioitu valmistuminen on marraskuussa 2017. Rakennusurakan toteuttaa Maa- ja Vesirakennus Kiri Oy.

Uusi jätevesipumppaamo rakennetaan, koska nykyisen pumppaamon kapasiteetti ei riitä muun muassa Tarastejärven kaatopaikan kasvaneiden suotovesien vuoksi. Uusi rakennus mahdollistaa suuremman allastilan sekä uusimman tekniikan hyödyntämisen, jolloin käyttövarmuus paranee.

Sekä Nurmiin rakennettava että Tasanteelle keväällä valmistunut jätevedenpumppaamo ja vesihuoltolinja Tasanne-Nurmi ovat osa Tampereen Veden pitkän tähtäimen suunnitelmaa vesihuollon kehittämiseksi ja toimintavarmuuden parantamiseksi Koillis-Tampereella.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>