Uutiset

Nurmissa rakennetaan uutta jätevesipumppaamoa

today2.8.2017

share close

Tampereella Nurmin uuden jätevedenpumppaamon rakentaminen on alkamassa. Jätevedenpumppaamo sijaitsee Juoponlahdentien päässä rannassa. Työmaaliikenteestä aiheutuu rakennustöiden aikana jonkin verran haittaa Juoponlahdentien asukkaille. Pumppaamon rakennustöiden arvioitu valmistuminen on marraskuussa 2017. Rakennusurakan toteuttaa Maa- ja Vesirakennus Kiri Oy.

Uusi jätevesipumppaamo rakennetaan, koska nykyisen pumppaamon kapasiteetti ei riitä muun muassa Tarastejärven kaatopaikan kasvaneiden suotovesien vuoksi. Uusi rakennus mahdollistaa suuremman allastilan sekä uusimman tekniikan hyödyntämisen, jolloin käyttövarmuus paranee.

Sekä Nurmiin rakennettava että Tasanteelle keväällä valmistunut jätevedenpumppaamo ja vesihuoltolinja Tasanne-Nurmi ovat osa Tampereen Veden pitkän tähtäimen suunnitelmaa vesihuollon kehittämiseksi ja toimintavarmuuden parantamiseksi Koillis-Tampereella.

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%