Uutiset

Rattijuoppo kolaroi Mänttä-Vilppulassa, 9-tiellä Tampereella ajettiin 157 km/h

Rattijuoppo kolaroi Mänttä-Vilppulassa, 9-tiellä Tampereella ajettiin 157 km/h

Hätäkeskus sai tiistaina puolen päivän jälkeen ilmoituksen Mänttä-Vilppulassa alkoholin vaikutuksen alaisena ajelevasta pysäköityyn autoon törmäilleestä mieskuskista. Poliisipartio tavoitti kuljettajan sekä auton etsintöjen jälkeen keskustan alueelta. Epäilty kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävän lukeman. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.
Kuljettajan epäillään törmänneen pysäköityyn henkilöautoon Mänttä-Vilppulan K-Marketin parkkialueella ennen kuin poliisipartio hänet tavoitti.

Poliisi huomasi tiistai-iltana 9-tiellä Lahdesjärven kohdalla Tampereella reipasta ylinopeutta ajavan henkilöauton. Partio mittasi satasen rajoitusalueella Volvo-merkkisen auton keskinopeudeksi 157 kilometriä tunnissa. Tapahtuma-aikaan tiellä oli runsaasti muuta liikennettä, jota auton kuljettaja ohitteli. Auton ratista tavattiin  60-luvulla syntynyt nainen, jolla oli kyydissä yksi matkustaja. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Ikaalisten Luhalahdentiellä poliisipartio pysäytti liikennevalvontaa suorittaessaan Viljakkalan suunnasta ajaneen henkilöauton, jonka kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Yksin autossa ollut kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>