Uutiset

Rattijuoppo kolaroi Mänttä-Vilppulassa, 9-tiellä Tampereella ajettiin 157 km/h

today2.8.2017

share close

Hätäkeskus sai tiistaina puolen päivän jälkeen ilmoituksen Mänttä-Vilppulassa alkoholin vaikutuksen alaisena ajelevasta pysäköityyn autoon törmäilleestä mieskuskista. Poliisipartio tavoitti kuljettajan sekä auton etsintöjen jälkeen keskustan alueelta. Epäilty kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävän lukeman. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.
Kuljettajan epäillään törmänneen pysäköityyn henkilöautoon Mänttä-Vilppulan K-Marketin parkkialueella ennen kuin poliisipartio hänet tavoitti.

Poliisi huomasi tiistai-iltana 9-tiellä Lahdesjärven kohdalla Tampereella reipasta ylinopeutta ajavan henkilöauton. Partio mittasi satasen rajoitusalueella Volvo-merkkisen auton keskinopeudeksi 157 kilometriä tunnissa. Tapahtuma-aikaan tiellä oli runsaasti muuta liikennettä, jota auton kuljettaja ohitteli. Auton ratista tavattiin  60-luvulla syntynyt nainen, jolla oli kyydissä yksi matkustaja. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Ikaalisten Luhalahdentiellä poliisipartio pysäytti liikennevalvontaa suorittaessaan Viljakkalan suunnasta ajaneen henkilöauton, jonka kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Yksin autossa ollut kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%