Uutiset

Puhtaat valkeat lakanat nähdään ensi kesänä Komediateatterissa

Puhtaat valkeat lakanat nähdään ensi kesänä Komediateatterissa

Kuva: Peero Lakanen[/caption]

Tampereen Komediateatterissa nähdään kesällä 2018 Raija Orasen Puhtaat valkeat lakanat. Kirjailija Raija Orasen sukutarina Raikkaan perheestä vie katsojat 60- ja 70-lukujen nostalgiaan kun isä Ensio, äiti Maire sekä lapset Katariina, Irene ja Heikki nähdään kesällä 2018 Tampereen Komediateatterin katetussa kesäteatterissa.

Raikkaan perheyrityksen matkaa seurataan sen nousuineen ja laskuineen sekä idänkauppoineen. Perheen kauniit tyttäret houkuttelevat vävyehdokkaita, Ay-liike puolustaa omiaan ja koko karusellia pyörittävät tietysti raha ja rakkaus.

Ensio Raikkaana nähdään Juhani Laitala, joka nähtiin samassa roolissa jo tv-sarjassa. Kansallisteatterissa vuodesta 1985 näytellyt Laitala on nähty aiemmin Komediateatterissa näytelmissä Onnellinen mies ja Jäniksen vuosi.

Näytelmän on dramatisoinut Outi Keskevaari. Lavastus on Oskari Löytösen. Ohjauksesta vastaa Komediateatterin teatterinjohtaja Panu Raipia.

Näytelmän ensi-ilta on ensi vuonna 7. kesäkuuta ja näytöksiä on aina 11. elokuuta saakka.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>