Uutiset

Tiina Elovaara sai lähtöpassit Tampereen Perussuomalaisten riveistä

today4.8.2017

share close

Kuva: Susanna Hynynen[/caption]

Perussuomalaiset käsittelee tänään perjantaina puoluehallituksen kokouksessa jäsenasioita. Tänään selviää myös nimeääkö puolue oman presidenttiehdokkaansa ensi vuoden tammikuussa järjestettäviin presidentinvaaleihin. Samalla se päättää monista muistakin henkilöasioista – muun muassa siitä, palaako kohuavustaja Terhi Kiemunki puolueeseen ja siitä, saako puolueen veteraani Raimo Vistbacka samaten kenkää.

Saluunan ovet ovat jo käyneet toiseen suuntaan – Tampereen Perussuomalaiset tiedotti myöhään torstai-iltana, että Sininen Tulevaisuus-ryhmään vaihtanut Tiina Elovaara on erotettu myös Tampereen-valtuustoryhmästä.

– Tampereen Perussuomalaiset ry:n hallitus on erottanut Tiina Elovaaran Tampereen Perussuomalaisten valtuustoryhmästä. Ryhmästä erottamisen perusteina olivat Elovaaran siirtyminen Uusi vaihtoehto-nimisen eduskuntaryhmän varapuheenjohtajaksi ja perussuomalaisia mustamaalaavat lausunnot, joiden seurauksena hänet on erotettu puolueesta, kuuluu sihteeri Elisa Hiltusen lähettämä tiedote.

Kirjoittaja: Anna Asunta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%