Uutiset

Tiina Elovaara sai lähtöpassit Tampereen Perussuomalaisten riveistä

Tiina Elovaara sai lähtöpassit Tampereen Perussuomalaisten riveistä

Kuva: Susanna Hynynen[/caption]

Perussuomalaiset käsittelee tänään perjantaina puoluehallituksen kokouksessa jäsenasioita. Tänään selviää myös nimeääkö puolue oman presidenttiehdokkaansa ensi vuoden tammikuussa järjestettäviin presidentinvaaleihin. Samalla se päättää monista muistakin henkilöasioista – muun muassa siitä, palaako kohuavustaja Terhi Kiemunki puolueeseen ja siitä, saako puolueen veteraani Raimo Vistbacka samaten kenkää.

Saluunan ovet ovat jo käyneet toiseen suuntaan – Tampereen Perussuomalaiset tiedotti myöhään torstai-iltana, että Sininen Tulevaisuus-ryhmään vaihtanut Tiina Elovaara on erotettu myös Tampereen-valtuustoryhmästä.

– Tampereen Perussuomalaiset ry:n hallitus on erottanut Tiina Elovaaran Tampereen Perussuomalaisten valtuustoryhmästä. Ryhmästä erottamisen perusteina olivat Elovaaran siirtyminen Uusi vaihtoehto-nimisen eduskuntaryhmän varapuheenjohtajaksi ja perussuomalaisia mustamaalaavat lausunnot, joiden seurauksena hänet on erotettu puolueesta, kuuluu sihteeri Elisa Hiltusen lähettämä tiedote.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>