Uutiset

Linjat 1 ja 34 poikkeusreiteillä torstaina 10.8.

Linjat 1 ja 34 poikkeusreiteillä torstaina 10.8.

Linjat 1 ja 34 poikkeusreiteillä Pirkkalassa 10.8.[/caption]

Suupantie suljetaan sotilasvalan ohimarssin takia torstaina 10.8.2017 noin kello 14.45-15.10. Kadun sulkemisella on vaikutusta Tampereen seudun joukkoliikenteen linjoihin 1 ja 34. Linjaan 65 vaikutusta ei ole.

Kadun ollessa suljettuna linjan 1B lähtö Vatialasta kello 14.05 liikennöi reittiä Naistenmatkantie - Lentoasemantie. Linjan 1C lähtö Vatialasta kello 13.50 ajaa suoraan Naistenmatkantietä. Suupantien pysäkkejä korvaavana pysäkkinä toimii linjalla 1B Ollila (pysäkin numero 7037). Linjalla 1C korvaavia pysäkkejä ei ole.

Toiseen suuntaan liikennöitäessä linjan 1A lähtö lentoasemalta kello 14.42 käyttää reittiä - Lentoasemantie - Naistenmatkantie. Linjan 1C lähtö Teollisuustieltä kello 14.50 ajaa suoraan Naistenmatkantietä. Suupantien pysäkkejä korvaavia pysäkkejä ei kummallakaan linjalla ole.

Linjan 34 Keskustorilta lähtevät vuoro kello 14.32 ei pysty ajamaan Suupantielle päätepysäkilleen: päätepysäkkinä toimii siksi Ollilan pysäkki (arvioitu saapuminen 14.56). Tämän jälkeen auto käy kääntymässä Pirkkalan ABC:n kiertoliittymässä ja lähtee takaisin poikkeuksellisesti Kukkulantien pysäkiltä numero 7091 aikataulun mukaan kello 15.07. Väliin jäävät siis pysäkit Suupantori 7017 ja Pirkkala 7015.

Myös Lentoasemantie suljetaan hetkellisesti muutamaksi minuutiksi marssijoiden ylittäessä Lentoasemantien, mutta liikenne odottaa sen ajan.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>