Uutiset

Varkaita liikkeellä Pirkanmaan kauppakeskuksissa

Varkaita liikkeellä Pirkanmaan kauppakeskuksissa

Poliisilla riitti maanantaina tekemistä  varkaiden kanssa.

Lempäälässä 19-vuotias mies oli mennyt Tampereentiellä sijaitsevaan tavarataloon ja pakannut siellä kassiin mm. vaatteita. Tämän jälkeen mies oli mennyt puutarhamyymälän puolelle ja yritti heittää kassin aidan yli ulos myymälästä. Mies oli otettu saman tien kiinni. Kassiin oli pakattu kaupan omaisuutta yli 500 euron edestä.

Tampereella 27-vuotias mies asioi Sammonkadulla sijaitsevassa tavaratalossa. Mies oli ottanut kaksi kelloa ja piilottanut ne sukanvarteen. Lisäksi mies oli ottanut monitoimityökalun sekä päähineen ja piilottanut ne housuihin. Näiden lisäksi mies yritti anastaa myös vielä rinkan, jota yritti peitellä pistämällä paitansa sen päälle.

Mies otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä ja hänet kuljetettiin Tampereen poliisiasemalle.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>