Uutiset

Eemi Tervaportti on Vuoden Vasenkätinen

Eemi Tervaportti on Vuoden Vasenkätinen

Suomen miesten lentopallomaajoukkueen kapteeni ja ykköspassari Eemi Tervaportti on Vuoden Vasenkätinen 2017.

28-vuotias Eemi Tervaportti on pelannut lentopallourallaan kotimaisen Mestaruusliigan lisäksi Ranskassa, Belgiassa ja Turkissa. Huhtikuussa 2017 hän solmi vuoden mittaisen sopimuksen Puolan pääsarjajoukkue Espadon Szczecinin kanssa.

Vuosina 2012–15 äetsäläislähtöinen Tervaportti voitti Belgian mestaruuden kolme kertaa peräkkäin ja Belgian Cupin kaksi kertaa. Suomen mestaruutta Tervaportti juhli Sun Volleyn riveissä kaudella 2009–10.

Tervaportti teki ensiesiintymisensä miesten lentopallomaajoukkueessa kesällä 2010, ja kesästä 2016 saakka hän on ollut maajoukkueen kapteeni. Vuoden lentopalloilijaksi Tervaportti on valittu vuonna 2013.

Toimittaja Arto Nyberg haastattelee Tervaporttia Akaassa Vasenkätisten Vestivaalilla 12. elokuuta, jolloin passari saa myös haltuunsa Vuoden Vasenkätisen kiertopalkinnon.

Viime vuonna palkinnon sai nyrkkeilijä Satu Lehtonen ja häntä ennen muun muassa Jörn Donner, Jukka Rasila, Jari Tervo, Jonna Tervomaa. Vuoden Vasenkätisen valitsee Akaan elävän musiikin yhdistys Almu.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>