Uutiset

Mielenilmaus pysäyttää koko maan junaliikenteen maanantaina 14.8.

Mielenilmaus pysäyttää koko maan junaliikenteen maanantaina 14.8.

Veturimiesten liitto on ilmoittanut mielenilmauksesta joka pysäyttää junaliikenteen ensi maanantaina 14.8. klo 18 alkaen. Mielenilmaus koskee kaikkia VR:n ja Helsingin Seudun Liikenteen (HSL) lähijunia sekä VR:n kauko- ja tavarajunia.

Tiedot vaikutuksista täsmentyvät ja niistä tiedotetaan VR:n nettisivuilla vr.fi sekä Twitterissä ja Facebookissa. Kuljettajat palaavat töihin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä.

Junaliikenne pyritään käynnistämään normaalisti keskiviikkoaamuna 16.8. Junaliikenteessä voi olla vielä tämän jälkeenkin parin päivän ajan muutoksia, kuten kalustomuutoksia ja mahdollisesti myös vuorojen perumisia. VR tiedottaa näistä nettisivuillaan, Twitterissä sekä Facebookissa.

Mielenilmauksen ajalle etukäteen ostetut VR:n liput voi kuluitta joko peruuttaa tai vaihtaa käytettäväksi toisena ajankohtana. Korvaavat matkat tulee kuitenkin tehdä 31.10.2017 mennessä. Lisätietoja vr.fi:stä ja puhelinpalvelusta 0800 166 888 (maksuton).

Hallitus kertoi eilen keskiviikkona päätöksestään avata rautateiden henkilöliikenne vaiheittain kilpailulle vuoteen 2026 mennessä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>