Uutiset

Polkupyörillä temppuilijat kolhivat autoja Tampereella

Polkupyörillä temppuilijat kolhivat autoja Tampereella

Poliisi etsii kolmea poikaa, joiden epäillään syyllistyneen vahingontekoon Tampereella Sukkavartaankadulla eilisiltana. Pojat olivat hyppineet temppupyörillä hieman iltakymmenen jälkeen ja kolhineet muun muassa erään auton konepeltiä.

Silminnäkijöiden mukaan yksi pyörilijöistä oli hypännyt katutasoa korkeammalta olevalta parkkialueelta alas niin, että oli lentänyt pyöränsä kanssa henkilöauton konepellille. Tekijät olivat poistuneet välittömästi tapahtuneen jälkeen. Poliisi jatkaa tapauksen selvittelyä vahingonteon tutkintana.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>