Uutiset

Lakko pysäyttää junaliikenteen

Lakko pysäyttää junaliikenteen

Junaliikenteessä on katkos tästä illasta alkaen. Syynä on Veturimiesten liiton mielenilmaus, joka koskee sekä lähijunia että pitkän matkan liikennettä klo 18 alkaen. Ennen iltakuutta lähtevät matkustajajunat ajetaan määräasemalle.

Kuljettajat palaavat töihin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä ja junaliikenne pyritään käynnistämään normaalisti keskiviikkoaamuna. Junaliikenteessä voi olla vielä tämän jälkeenkin parin päivän ajan muutoksia, kuten kalustomuutoksia ja mahdollisesti myös vuorojen perumisia.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>