Uutiset

Teatterikesä pääsi kävijätavoitteeseensa - Tapahtumien yö keräsi yli 28 000 osallistujaa

Teatterikesä pääsi kävijätavoitteeseensa - Tapahtumien yö keräsi yli 28 000 osallistujaa

Sunnuntaina 13.8.  päättyneen Tampereen Teatterikesän pääohjelmisto keräsi lähes 8000 katsojaa ja täytti asetetut katsojatavoitteet. Loppuunmyytyjä näytöksiä oli kaikkiaan 20. Katsomoiden täyttöaste oli 78,4 %.

Eniten yleisöä kotimaisista teoksista keräsivät Turun Kaupunginteatterin Tom of Finland 1490 katsojalla, Kansallisteatterin Arktinen hysteria 757 katsojalla sekä Kuopion kaupunginteatterin ja Tanssiteatteri Minimin Vaimoni, Casanova 601 katsojalla.

Teatterikesän yhteydessä vietetyn Tapahtumien yöhön torstaina 10.8. osallistui 90 järjestävää tahoa.  Tapahtumia oli yhteensä 211, joista suuri enemmistö oli ilmaistapahtumia. Tapahtumien yön yleisömäärä oli runsas 28 000. Tullikamarinaukion ja Pakkahuoneen aukion sekä Hämeenpuiston tapahtumat vetivät tuhansittain väkeä.

Teatterikesässä oli kaikkiaan lähes 300 ilmaistapahtumaa.

Pohjoismaiden suurin ammattiteatterifestivaali viettää ensi vuonna 50-vuotisjuhlia. Tapahtuma järjestetään 6.–12.8.2018.

Tampereen Teatterikesä järjestettiin 7. - 13.8.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>