Uutiset

Rantatunnelilla jälleen aika saada kuukausittainen huoltonsa

Rantatunnelilla jälleen aika saada kuukausittainen huoltonsa

Pirkanmaan ELY-keskus huoltaa Tampereen Rantatunnelia ensi viikolla (vko 34) iltaisin ja öisin keskiviikosta perjantaihin.

Rantatunnelissa tehdään keskiviikon ja torstain välisenä iltana ja yönä 23–24.8. itään johtavan A-putken säännölliseen kuukausihuoltoon liittyviä töitä. Länteen johtavan B-putken huoltotöitä tehdään vastaavasti torstain ja perjantain välisenä iltana ja yönä 24–25.8.

Rantatunnelin teknisten järjestelmien toimivuus varmistetaan kerran kuukaudessa yksi tunneliputki kerrallaan tehtävillä säännöllisillä huoltotöillä. Kuukausihuollot tehdään hiljaisen liikenteen aikaan illalla ja yöllä klo 19.00–06.00. Tunneliputkea ei suljeta kuukausihuollon ajaksi kokonaan, ainoastaan toinen ajokaista suljetaan turvallisuussyistä tarvittavaksi ajaksi kaistaohjauksella ja muilla liikennejärjestelyillä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>