Uutiset

Tampere edistää sähköistä rakennuslupaprosessia

Tampere edistää sähköistä rakennuslupaprosessia

Tampereen kaupunki alkaa edistää sähköistä rakennuslupaprosessia.

Rakentamiseen liittyvän suunnittelun ja lupaprosessin digitalisoitumisen myötä nykyinen käytäntö, jossa rakentamista suunnitteleva asiakas velvoitetaan ostamaan ja noutamaan paperinen kartta-aineisto Frenckellistä ei ole enää tarkoituksenmukainen.

Tampereen kaupunki lakkaa myös perimästä maksua nykyisin tarvittavista sähköisistä karttakuvista syyskuusta alkaen. Palvelua pyritään kehittämään niin, että kaikki suunnittelun lähtötietoaineisto olisi selkeästi koottuna asiakkaan saataville internetissä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>