Uutiset

Akaan sivistyslautakunta: Siirtokoulujen hankinta laitettava käyntiin

Akaan sivistyslautakunta: Siirtokoulujen hankinta laitettava käyntiin

Akaan sivistyslautakunta päätti eilisessä kokouksessaan esittää kaupunginhallitukselle ja edelleen valtuustolle, että kaupunki aloittaa mahdollisimman pian valmistelutyön sekä Viialaan että Kylmäkoskelle sijoitettavien siirtokoulujen hankkimiseksi tarjouspyynnön julkaisemista varten.

Siirtokoulu kattaisi Viialassa 500 ja Kylmäkoskella sadan oppilaan tarpeet. Sivistyslautakunta esittää myös, että tarvittava siirtokoulu täyttää ajalliset, oppilasmäärälliset ja rakennusmääräykselliset tarpeet. Ehdotukseen lisättiin Viialan osalta opetushallituksen mitoituksen mukaiset yläkoululaisille tarkoitetut teknisen työn tilat.

Akaan Hirvialhon koulun sisäilmaongelmista tiedotettiin toukokuussa. Akaan Viialan Keskustan koulun oppilaat ja henkilökunta ovat kärsineet sisäilmaongelmista jo pidempään.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>