Uutiset

Etelä-Hervannassa asuntomurto keskellä päivää - teosta epäillyn kolmikon liikkeistä kaivataan tietoja

Etelä-Hervannassa asuntomurto keskellä päivää - teosta epäillyn kolmikon liikkeistä kaivataan tietoja

Tampereen Etelä-Hervannassa, Elna Hellmanin kadulla, murtauduttiin perjantaina 18.8.2017 aamupäivällä kaksikerroksiseen omakotitaloon. Kyseinen katu on ns. päättyvä katu.

Talon asukas oli palaamassa kello 11.50 kotiin, kun havaitsi tontin kulmalla nurmikolla istuskelevan miehen ja naisen. Mies ja nainen olivat havainneet asukkaan menevän taloon, jolloin toinen heistä oli puhaltanut pilliin.

Asukas oli tämän jälkeen taloon mentyään havainnut, että taloon oli murtauduttu.

Lähistöllä olleet rakennusmiehet olivat kiinnittäneet huomiota kolmen hengen seurueeseen, jossa oli punahiuksinen nainen ja kaksi miestä.

Poliisi pitää ilmeisenä, että kolmen hengen seurueesta yksi oli tunkeutunut taloon ja toiset olivat varoittaneet pillillä talossa ollutta, joka poistunut äänen kuultuaan takakautta.

Nainen oli enintään 20-vuotias, punaiset hiukset olkapäiden alapuolelle avoimina, vartalo normaali ja pituus noin 160-170 sm, vaatetus mustaa/tummaa. Naisen nenässä oli nenärengas.

Miehet olivat hieman yli 20-vuotiaita, toinen 180 sm ja vartaloltaan laiha ja toinen miehistä selvästi lyhyempi.

Poliisi on suorittanut paikalla teknistä tutkintaa ja jatkaa rikoksen selvittämistä törkeänä varkautena.

Poliisi pyytää asiasta jotain tietäviä tai kolmikon tunnistavia ottamaan yhteyttä poliisin päivystysnumeroon 0295 445 801, tai jättämään viestin puhelinvastaajaan 0800 90022 tai sähköisesti vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>