Uutiset

Yli 60 000 juhlijaa saapumassa - Poliisi ja järjestäjä tiiviissä yhteistyössä Blockfestin aikana

Yli 60 000 juhlijaa saapumassa - Poliisi ja järjestäjä tiiviissä yhteistyössä Blockfestin aikana

Blockfest tuo viikonloppuna kymmeniä tuhansia hiphop-musiikin ystäviä Tampereelle. Poliisi ja tilaisuuden järjestäjät valvovat ja turvaavat tapahtumaa sekä Ratinanniemen festivaalialueella että alueen ympäristössä.

Poliisi valvoo sekä virka-asuisena että siviilivaatetuksessa. Lähtökohtana on, että niin tilaisuuteen osallistujat kuin alueen asukkaat voivat nauttia turvallisesti viikonlopusta.

Poliisi muistuttaa, ettei alueelle saa viedä mitään laittomia esineitä tai aineita. Järjestyksenvalvojat ottavat ne pois ja niistä ilmoitetaan poliisille. Vaikka Blockfest on ikärajaton festivaali, järjestäjä ei suosittele sitä alle 15-vuotiaille. Poliisi valvoo sekä festivaalialueella että kaupungilla myös alaikäisten päihteidenkäyttöä.

Hip hop –festivaali on ollut todellinen menestys, sillä tapahtuma on myyty historiansa aikana joka vuosi loppuun. Tampereen seudun joukkoliikenne ajaa useilla linjoilla lisävuoroja yöliikenteessä perjantaina ja lauantaina festivaalin vuoksi.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>