Uutiset

Maakuntahallitus: Liikuntapaikkoihin varattava esitettyä enemmän rahaa

today21.8.2017

share close

Pirkanmaan maakuntahallitus pitää tärkeänä, että tulevien budjettiraamien suunnittelussa huomio keskitetään liikuntapaikkojen peruskorjaustarpeiden kasvuun. Pirkanmaan osalta tämä tarve kohdistuu erityisesti uima-, jää- ja monitoimihallien, urheilukenttien sekä koulujen isojen liikuntatilojen peruskorjaus- ja uudishankkeisiin.

Tarpeita kuntien liikuntapaikkojen pitkäjänteiselle parantamiselle ja kunnostamiselle on koko Pirkanmaalla. Esitetyt hankkeet painottuvat kasvavalle Tampereen kaupunkiseudulle, mutta kohteita on esitetty myös muualle maakuntaan. Maakuntahallitus muistuttaa, että Pirkanmaan väestöosuuteen perustuen tulisi Pirkanmaalla vuosina 2018-2019 avustettavien kohteiden sijaluku olla esitettyä parempi ja kohteiden määrä esitettyä suurempi.

Kirjoittaja: Valtteri Kujansuu

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%