Uutiset

Maakuntahallitus: Liikuntapaikkoihin varattava esitettyä enemmän rahaa

Maakuntahallitus: Liikuntapaikkoihin varattava esitettyä enemmän rahaa

Pirkanmaan maakuntahallitus pitää tärkeänä, että tulevien budjettiraamien suunnittelussa huomio keskitetään liikuntapaikkojen peruskorjaustarpeiden kasvuun. Pirkanmaan osalta tämä tarve kohdistuu erityisesti uima-, jää- ja monitoimihallien, urheilukenttien sekä koulujen isojen liikuntatilojen peruskorjaus- ja uudishankkeisiin.

Tarpeita kuntien liikuntapaikkojen pitkäjänteiselle parantamiselle ja kunnostamiselle on koko Pirkanmaalla. Esitetyt hankkeet painottuvat kasvavalle Tampereen kaupunkiseudulle, mutta kohteita on esitetty myös muualle maakuntaan. Maakuntahallitus muistuttaa, että Pirkanmaan väestöosuuteen perustuen tulisi Pirkanmaalla vuosina 2018-2019 avustettavien kohteiden sijaluku olla esitettyä parempi ja kohteiden määrä esitettyä suurempi.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>