Uutiset

Moottoripyöräilijällä hurja ylinopeus Tampereen ja Nokian välillä

Moottoripyöräilijällä hurja ylinopeus Tampereen ja Nokian välillä

Viikonlopun liikenteessä mitattiin jälleen korkeita ylinopeuslukemia. Tampereella sunnuntain vastaisena yönä Pyhäjärventiellä Nokian suunnasta lähestyi moottoripyörä silminnähden kovalla nopeudella. Moottoripyörän nopeudeksi mitattiin 164 km/h nopeusrajoituksen ollessa 100 km/h.

Kuljettajaksi osoittautui paikkakuntalainen 18-vuotias mies, joka määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja ajokortti otettiin poliisin haltuun. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>