Uutiset

Poliisilla vilkas Blockfest-viikonloppu Tampereella

Poliisilla vilkas Blockfest-viikonloppu Tampereella

Poliisin viikonloppu Tampereen Blockfestien osalta oli vilkas. Poliisi kirjoitti sakkoja huumausaineen käyttörikoksista noin 50 kappaletta festivaaleilla tai niiden sisääntuloportilla.

Festivaalialueella oli jonkin verran häiriökäyttäytymistä ja poliisi kirjoitti muutaman sakon järjestyksenvalvojan vastustamisesta ja virkamiehen vastustamisesta. Vakavia rikoksia ei alueella tapahtunut. Osa epäillyistä oli alaikäisiä. Anniskelualueelle pyrki noin 30-40 alaikäistä henkilöä toisen henkilön henkilöllisyystodistuksella päivien aikana.

Perjantai-iltana noin 10 henkilöä kiipesi festarialueelle alueen aidan yli. Heistä tavoitettiin kaksi henkilöä. Viikonlopun aikana oli useita tappelunnujakoita festivaalialueen läheisyydessä. Tampereen kaupunki oli huomattavasti normaalia roskaisempi kuluneena viikonloppuna kuin yleensä.

Kymmenettä kertaa järjestetty Blockfest keräsi Ratinanniemen festivaalialueelle 18.-19.8. kymmeniä tuhansia hiphop-musiikin ystäviä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>