Uutiset

Nettipetokset lauantaina vietettävän Poliisin päivän teemana

Nettipetokset lauantaina vietettävän Poliisin päivän teemana

Poliisin päivää vietetään valtakunnallisesti tämän viikon lauantaina 26.8. Sisä-Suomen poliisilaitoksen alueella sitä vietetään Tampereella ja Jyväskylässä. Tampereen tapahtumaa vietetään vanhan kirjastotalon puistossa Laikunlavalla kello 11-14.

Päivän teemana on nettipetokset ja sähköinen asiointi. Paikalla tavattavissa on niin poliiseja kuin lupapalveluhenkilökuntaakin ja poliisiammattikorkeakoulun opiskelijoita. Myös poliisin kalustoa on esillä ja tutustuttavissa. Lapsille on jaossa rajallinen määrä ilmapalloja ja heijastimia. Tampereella on poliisin päivänä esiintymässä 43-henkinen poliisisoittokunta solistinaan Johanna Försti.

Poliisin päivänä  Hervannassa sijaitseva Poliisimuseo on avoinna 12.00 - 17.00 ja sinne on ilmainen sisäänpääsy. Klo 14.00 - 16.00 voit tavata museossa poliisiopiskelijoita, jotka kertovat mm. poliisin koulutuksesta ja he antavat neuvoja, miten suojautua nettipetoksilta. Perheen pienimmille on tarjolla monenlaista tekemistä poliisiopiskelijoiden kanssa.

Tarkempi Tampereen aikataulu:

-11.00 Poliisin päivän avaus, poliisipäällikkö Timo Vuola
-11.15 - 11.35 Poliisileijona ja poliisisoittokunta esiintyvät lapsille ja lapsenmielisille
-12.30 - 13.15 Poliisisoittokunta esiintyy solistinaan Johanna Försti
-13.40 - 14.00 Poliisileijona ja poliisisoittokunta esiintyvät lapsille ja lapsenmielisille

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>